Kultur

Toner fra de glade 50’ere og 60’ere

Næste spændende tilbud fra Haderslevhus hedder. ’50’er/60’er fest med gratis burger og milkshake’ og løber af stablen på fredag.
Musikken serveres af ‘Sophie Caroline & the Ra Ra Coons’ og på menukortet står der Burger og Milkshake – som er med i billetprisen på 120 kroner.

Dørene åbnes klokken 19.00 og musikken går på klokken 20.30.

Sophie Caroline & the Ra-Ra-Coons! har eksisteret siden 2009 og har siden da specialiseret sig i at spille musik fra 50’erne og 60’erne – med fokus på den tidlige Rock’n’Roll musik, country og rockabilly. Genrer, som var med til at grundlægge rockmusikken, som vi kender den i dag.
Bandet blev oprindelig startet som en duo bestående af Martin Lau og Sofie Karoline – dengang studerende på Syddansk Musikkonservatorium – med intentionen om at lære at spille den musik, de havde hørt i deres barndomshjem. Det viste sig at være rigtig sjovt at spille, så duoen fortsatte i samme retning og har også sidenhen tilføjet flere musikere til bandet.
Repertoiret afspejler musikkens vej fra country med sange af blandt andre Johnny Cash, Hank Williams og Patsy Cline, og direkte videre over i rockabilly og tidlig rock generelt med blandt andre Buddy Holly, Chuck Berry og Jerry Lee Lewis. Dertil rummer repertoiret også numre fra forskellige amerikanske pigegrupper som The Shirelles, The Crystals og The Ronettes, som sammen med country og den tidlige rock leder over i 60’erne, hvor engelske bands som The Beatles, The Kinks og The Shadows vandt frem parallelt med bands som The Beach Boys på den anden side af Atlanten.
Om musikken siger duoen selv:
”Når vi spiller, er det vigtigt for os at have respekt for musikken og den måde den blev opført på. Det betyder noget for os at spille med et udtryk, som er autentisk med genren uden at være en direkte kopi af originalen.”
Tilmelding: tlf 25322825 (gerne via sms). Der kan betales ved indgangen eller forud via mobile pay nr 79003