Flemming Toft - November 2015 - photo: Mogens Engelund
Fodbold

Toft: “Den væste skandale-sag nogensinde”

Flemming Toft – kendt TV stemme og anerkendt fodboldekspert på TV2 – giver den også i rollen som blogger på TV stationens hjemmeside. Her kan man læse indlægget “Den værste skandalesag nogensinde”.

Det er den sag, som Fodboldens Disciplinærinstans har åbnet mod SønderjyskE, som Flemming Toft skriver om. Sagen handler om, hvorvidt SønderjyskE tabte en kamp med vilje. Det vælger Toft i sit indlæg at tage udgangspunkt i, at klubben IKKE gjorde. Men alligevel endte sønderjyderne i fedtefadet på grund af den strukturændring, som med den rutinerede fodboldkommentators ord er noget makværk:

“Alene det at der kunne spekuleres i at tabe er nok til at kalde hele dette makværk for en skandale. Og det hele falder tilbage på mændene bag den nye Superligastruktur,” skriver Toft og fortsætter:

“Selvfølgelig skal man blive klogere, når tingene er udført. Derfor gav Divisionsforeningen nyskabelsen to år, men de – eller det hollandske revisionsfirma, købt til opgaven – burde kunne havde gennemskuet det scenarie, som på mange måder lå lige for – at spekulationen i at tabe med vilje var inden for tankesættet, når der skulle tales om nedrykningsspil. Vi snakker point og penge.”

Foreløbigt fedtefad

“Nu er SønderjyskE så i et foreløbigt fedtefad, hvor det er hamrende svært for Fodboldens Disciplinærinstans at bevise noget som helst. Selv med tweets, interviews og TV-seening, der har skabt en del tvivl. Der skal meget meget stærke indicer til at knalde SønderjyskE,” skriver Flemming Toft blandt andet på sin blog, som man kan læse i sin helhed på www.sport.tv2.dk