Emil Holm Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

Tidligt mål ikke nok på Heden

SønderjyskE gæstede her til aften FC Midtjylland i superligaen.

Trods en hurtig føring ved Emil Holm, der kom højest på et hjørnespark fra Mads Albæk i det sjette minut. Herefter prøvede gæsterne at fortsætte presset, men stille og roligt kom hjemmeholdet med i kampen.

FC Midtjylland kom frem til flere muligheder og største chance kom efter 25 minutters spil, da Erik Sviatchenko sparkede bolden på overliggeren.
De mange chancer til hjemmeholdet resulterede i at udligningen kom med få minutter til pausen, da Evander modtog bolden foran mål og sparkede den i nettet.

I anden halvleg kom FC Midtjylland hurtigt foran med 2-1 Erik Sviatchenko i det 54 min headede bolden ind efter et hjørnespark. Herefter sad hjemmeholdet på spillet, men begge hold havde muligheder for yderligere scoringer, som dog ikke kom, før i kampens overtid.
Først blev Emil Frederiksen spilet fri foran mål af Jeppe Simonsen, Frederiksen sparkede sikkert bolden ind til udligningen og det lignede en pointdeling.
Men fem minutter senere kom Mads Hansen først på et indlæg og han endte med at blive matchvinder for FC Midtjylland.