Foreninger

Thrane: “Vi håber på ny rekord”

Den 6. april er der igen Talent og Frivilligheds Award i Haderslev. Sidste år deltog omkring 500 i awarden, og det er en ambition, at dette tal skal overgås i 2018.
Formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Kjeld Thrane, siger:
“Talent og Frivillighedsawarden er det øjeblik, hvor vi stopper op og takker alle de frivillige, der i hverdagen yder en kæmpe indsats i foreningslivet og hvor vi hylder vores jubilarer, talenter og vindere”.
Der er nu åbnet for muligheden for både at indstille personer til priser og åbnet for, at foreningerne kan tilmelde sig til selve det festlige arrangement, hvor alle de dygtige udøvere og frivillige i kommunen bliver hyldet.”
I løbet af aftenen vil alle, der har vundet et mesterskab, blive fejret, jubilarer skal hædres, og derudover skal der uddeles syv priser. I en pressemeddelelse skriver Haderslev kommune:
Det er en stor dag for frivilligheden i Haderslev Kommune, og Haderslev Kommune håber at rigtig mange vil tilmelde sig og benytte dagen til at holde en fest, og samtidig være med til at fejre og hylde de frivillige.
Det hele foregår i Haderslev Idrætscenter. Dørene åbnes kl. 17.30, og festlighederne starter kl. 18.00
Brug nedenstående link ved tilmelding af deltagere til Awarden og indstilling af personer til priserne, vundne mesterskaber og jubilarer:
www.haderslev.dk/borger/kultur,-fritid-og-idræt/talent-og-frivilligheds-award-2018
Sidste dag til indstilling af priser, vundne mesterskaber og jubilarer er den 27. februar 2018
Sidste tilmeldingsfrist til festen er den 26. marts.