Fodbold

Testsejr i Odense

SønderjyskE’s fodboldhold gæstede idag den odenseanske Ådal, hvor superligakollegaerne har til huse.
Det endte med en smal udesejr på 1-0 til SønderjyskE på mål af Marco Rojas, han scorede kampens eneste mål lige før pausen, efter godt opspil fra Christian Jakobsen og Alexander Bah.
SønderjyskE lagde godt fra land og i de første minutter kom både Johan Absalonsen og Nicholas Marfelt frem til gode afslutningsmuligheder. I kampens første halve time, var det udeholdet som sad på det meste af kampen. Dog begyndte OB at true på dødbolde. Nikola Mirkovic der som den eneste spiller med fuld spilletid var vågen, når der var bud efter ham i målet.
I pausen skiftede Sønderjyske alle markspillere ud, de indskiftede spillere fortsatte de gode takter. Dog var det tæt på på 2-0, da Danny Amankwaa to gange inden for 20 sekunder kom til afslutninger, den anden afslutning ramte på stolpen.
Det blev dog ikke til flere scoringer, og det endte med en træningssejr på 1-0 i Odense.

Kampen i tal:
OB-SønderjyskE 0-1 (0-1)
0-1 Marco Rojas (39.)

Holdet i første halvleg:
Nikola Mirkovic – Alexander Bah, Stefan Gartenmann, Patrick Banggaard, Nicholas Marfelt – Marco Rojas, Mads Albæk, Christian Jakobsen – Rilwan Hassan, Mart Lieder, Johan Absalonsen

Holdet i anden halvleg:
Nikola Mirkovic – Jeppe Simonsen, Kees Luijckx, Mads Winther, Justin Plautz – Victor Mpindi, Rasmus Vinderslev, Eggert Jonsson – Danny Amankwaa, Senad Jarovic, Steffen Svenningsen

Cheftræner Glen Riddersholm var godt tilfreds efter kampen. Hør, hvad han sagde om sejren her: