Man kan jo ikke udgive Haderslevspuls uden at tjekke hvordan det ser ud med pulsen i kommunen. Et godt sted at spørge kunne være hos Pulz Fitness, som i sagens natur har travle tider med de mange motionshungrende sønderjyder, som har svoret bod og bedring i forbindelse med årsskiftet.

Én af de glade motionister, med sved på panden, er Jon, som allerede har trænet længe og er meget glad for sine resultater:
“Jeg var gået ned med stress og vejede 127 kg. Min form var dårlig og jeg var nød til at gøre noget ved det. Jeg startede først et personligt forløb op med to ugentlige morgen træninger i fem uger. Der var lidt at arbejde med og efter 30 sessioner var jeg der hvor jeg gerne ville være og kunne fortsætte min træning på de mange hold Pulz tilbyder,” fortæller han og slutter:

“Status nu er at jeg er på toppen og det er helt sikkert en kæmpe fortjeneste til Britt og Pulz.”

Indehaver Britt Rømer Soos fortæller at der er meget nyt under solen i denne tid:

“Vi starter netop nu vores nyeste outdoor koncept op hvor alle har mulighed for at deltage gratis. Det gælder såvel de medlemmer der ikke har adgang til alle hold med det medlemskab de har, samt udefra kommende der intet har med Pulz at gøre. Hver weekend- det kan både hver en lørdag eller en søndag vil vi lave udetræning – ‘TRAIN DIRTY’ som kan foregår enten i Damparken eller i vores passage ved Pulz – eller et helt tredje sted,” forklarer hun  og fortsætter:

“Træningen er for alle over 15 år og kan være med bildæk, kettlebells, battlerope, jerry cans (benzin dunke fyld med sand-red) og egen kropsvægt.”

Mere gratis træning

“Når vi nærmer os det lidt varmere vejr vil vi udvide outdoor konceptet med ‘TRAIN YOGA’ og ‘TRAIN TRX’ som også vil være gratis timer. Det betyder at der 1 – 2 gange om ugen hverdag og eller weekend vil poppe disse træningsmuligheder op på vores PULZ Fitness app,” fortæller hun og fortsætter;

“Konceptet er selvfølgelig for at vise udefra kommende hvad Pulz er og kan og gøre at folk oplever det helt unikke fællesskab vi har som gør at man fastholder sin træning. Og vise folk at alle kan være med og at vi rummer alle uanset køn, form og alder. De første ugers TRAIN DIRTY timer er allerede lagt i booking – og det er super vigtigt man får booket sig på så vi kan planlægge den helt rigtige træning ud fra deltager antal,” siger Britt Rømer Soos.

 

Spinning og dans

Løjerne fortsætter, fortæller indehaveren:

“Lørdag den 3/3 kører vi årets første spinning marathon. 3 timer hvor man give den gas. Eventet er for alle – medlemmer som ikke medlemmer,” forklarer hun:

“Man køber en cykel for 450 kroner. Man må selv cykle de 3 timer eller dele den med max. 2 andre. Cykel skal bare holdes i gang i alle 3 timer. Vi har inddelt de 3 timer i 25 min. intervaller og der er 5 min. til skift af instruktør og deltager på cyklen. Man fordeler altså selv de 3 timer hvis man er mere end 1 om en cykel. Vi starter kl. 10.00 og slutter kl. 13.00. Der vil fra kl. 09.00 – 10.30 være morgenbuffet – der vil være frugt, kaffe og snacks under hele eventet. Der er kun 15 cykler og de første cykler er allerede væk,” fortæller Britt der har mere på tapetet denne dag:

“Samme lørdag 3/3 afholder vi også et 2 timers danse event. Her kan både medlemmer og ikke medlemmer deltage. Pris for medlemmer er 50 kr og ikke medlemmer betaler 95,00. Der danses i 2 timer – vi skifter instruktør og stil art hvert 25. Min. Man kan danse Tabata Dance, Girly style, Latin Fever og Retro Fever. Der er max. 22 pladser og det plejer at være et populært event og pladserne er hurtigt væk,” slutter Britt Rømer Soos og dermed er spørgsmålet besvaret: Ja, Haderslevspuls er høj.