Fodbold

Stortalent på kontrakt

21-årige Senad Jarovic har fået kontrakt frem til sommeren 2022, efter den tysk-bosniske angriber fik vist sit store potentiale frem under SønderjyskE’s træningslejr i Tyrkiet.

Der er et nyt ansigt i omklædningsrummet, når SønderjyskE-spillerne møder ind til træning søndag – og så alligevel ikke.

21-årige Senad Jarovic trænede nemlig med i SønderjyskE under træningslejren i Tyrkiet i sidste uge, og nu er parterne blevet enige om en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

  • Han gjorde så godt et indtryk på træningslejren, at vi talte videre med ham efterfølgende, og det har nu resulteret i en kontrakt. Det er en ung og meget spændende angriber, som har et mega stort potentiale, som vi håber og regner med, at vi kan forme til noget rigtigt sjovt på sigt. Han må meget gerne gøre sig til i denne sæson, men ellers er det en spiller, som vi ikke mindst har hentet ind til fremtiden, siger sportschef Hans Jørgen Haysen.

Den tysk-bosniske angriber rager godt op med sine 195 centimeter, men det er ikke kun hans naturlige styrke i luftrummet, der har imponeret sportschefen.

  • Han er en meget høj angriber, som er god på låget, men han er også god til at holde fast i bolden, når du spiller den op på ham, og spiller du den i stængerne på ham, har han faktisk også en rigtig fin teknik. Den samlede pakke var så interessant, at vi gerne ville slå til nu, så vi har tid til at få ham implementeret rigtigt, siger Haysen.

SønderjyskE råder i forvejen over flere dygtige angribere, men Senad Jarovic byder ind med nogle anderledes kvaliteter.

  • Han har noget andet, end vores nuværende angribere har. Det er ikke sådan, at han skal ind og overtage for nogen. Han skal supplere. Vi har Mads Hvilsom og William Tchuameni, der heldigvis er kraftigt på vej tilbage, og vi har vores egen Peter Christiansen og så naturligvis Mart Lieder, men Senad har noget andet, end de andre har, og vi vil gerne have en bred pallette af kompetencer, der giver os flere muligheder i kampene, siger Hans Jørgen Haysen.

21-årige Senad Jarovic har fået sin fodboldopvækst i tyske klubber, men har senest spillet i slovakiske Spartak Trnava, som han spillede to Champions League-kvalifikationskampe for i sommer.