Fodbold

Stort nederlag i Farum

SønderjyskE gæstede her til aften Farum hvor FC nordsjælland tog imod i Superligaen.
Hjemmeholdet satte sig fra starten af kampen på kampen og kom allerede i niende miinut foran med 1-0, da Karlo Bartolec sparkede en ripost ind fra kanten af feltet. Da kampen havde rundet et kvarter havde hjemmeholdet atter bragt sig på 2-0, da Godsway Donyoh kunne trille bolden over stregen.
Herefter prøvede gæsterne at komme tilbage i kampen, dog blev det ikke til de store chancer.
Dog blev de skabt et håb om point, efter 37 minutter til pausen, da Victor Nelsson ramte bolden og sendte den i eget net, uden SønderjyskE reelt havde haft en afslutning.

Udeholdet prøvede at tage teten fra start af anden halvleg, men det var alligevel FC Nordsjælland som kom frem til de største chancer. Victor Mpindi Ekani gjorde det dog ikke lettere for de lyseblå, at få point med hjem, da han efter knap en time, modtog sit andet gule kort og dermed måtte holdet spille kampen færdig med en spiller i undertal.
Der gik knap ti minutter før FC Nordsjælland straffede udvisningen da Godsway Donyoh øgede til 3-1 og samme spiller lukkede kampen helt med ni minutter tilbage,da han scorede til slutresultatet 4-1.
Det var en kamp hvor hjemmeholdet ville mere og var skarpere foran mål. Men også som Marc Pedersen udtalte til TV3 Sport efter kampen, at udvisningen var med til at afgøre kampen.