Øvrige sportsgrene

Stærke kørere skal tørne ud for Vojens

Når Vojens Speedway Center igen fra næste sæson, atter skal lægge slagger til kampe i Dansk Metal Speedway League, bliver det med de to topkørere Hans Andersen og Anders Thomsen som henholdsvis holdkaptajn og A-kører.
Hvor Hans Andersen er tidligere holdverdensmester og grandprix vinder, er Anders Thomsen et fremtidens håb på den internatonale scene.
De to fynboer bliver en del af en trup som også består af en række talenter med de to sønderjyder Mads Hansen og Jonas Knudsen, samt fynske Marcus Birkemose. Men truppen er dog ikke komplet, da der i de kommende måneder vil blive suppleret af flere kørere.
– Vi har flere kørere i spil, og vil allerede fra oktober have regelmæssige samlinger på Vojens Speedway Center, fortæller Helge Frimodt Pedersen fra speed1way.

Holdet får den erfarne Ib Pedersen som holdleder, han har tre DM titler på sit CV, med Holstebro i 1997 og to gange med Esbjerg i henholdsvis 2012 og 2013. alt har Ib Pedersen 13 medaljer igennem 22 år som holdleder.

– Denne chance for at være med til at starte noget nyt op, kunne jeg ikke sige nej til. Jeg har fået henvendelser fra flere klubber, men på et uformelt møde med Jacob Olsen og Helge Frimodt Pedersen, havde vi, hver især, en ønskeliste med kørere i lommen. Pudsigt nok var der så mange sammenfald, at jeg fra det øjeblik ikke var i tvivl om, at jeg gerne vil lede det nye ligahold for Vojens, siger Ib Pedersen.

Det foreløbige hold ser således ud:
A – Anders Thomsen
B – Hans Andersen
C – Mads Hansen
C – Marcus Birkemose
D – Jonas Knudsen

Holdleder: Ib Pedersen