Ishockey

SønderjyskE vandt topkamp i Rungsted

SønderjyskE gæstede søndag eftermiddag ligaens tophold
Rungted Seier Capital og det endte med en sikker sejr til de lyseblå.
Selvom hjemmeholdet sad på spillet var det SønderjyskE der kunne bringe sig foran ved Mads Lund, der bankede pucken i nettet i powerplay efter 13.30.
Herefter fortsatte holdet måljagten i anden periode, da først Steffen Frank og derefter Jordan Pietrus kunne øge scoringen til 3-0, begge ligeledes i overtal.
Straks fra tredje periodes start kunne Nicolaj Rosenthal bringe spændingen kort ind i kampen, men bare tre minutter senere kunne Mads Lund med sin anen scoring, endda i undertal. T.J. Moore afgjorde reelt kampen med eneste mål i fem mod fem, inden Charlie Sarault kunne reducere til SønderjyskE sejr 2-5.

-Nogen gange må man bare løfte på hatten over den præstation drengene leverer. Det gør vi i dag, hvor alle spiller en flot kamp ovenpå den tunge kamp i fredags. Det var flot ishockey, hvor vi er effektive i overtal, og så er det klart, at den pind Mads Lund sætter i undertal naturligvis gør ondt på Rungsted. Men stor ros til drengene, for det er flot at tage herovre og vinde mod det så suveræne tophold, kommenterede Kim Lykkeskov kort efter kampen til SønderjyskE’s hjemmeside

Kampen i tal: Rungted Seier Capital – SønderjyskE: 2-5 (0-1,0-2,2-2)
13:30  0-1  Mads Lund (Marinaccio) pp1
24:01  0-2 Steffen Frank (Moore) pp1
36:01  0-3 Jordan Pietrus (Silfver) pp1
43:52  1-3  Nicolaj Rosenthal pp1
46:36  1-4  Mads Lund (uass) sh1
52:43  1-5  T.J.Moore (Bjerrum)
58:36  2-5  Charlie Sarault pp1