Duplexe Tchamba Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE tabte til effektive FCN

Dagens Superligakamp mellem SønderjyskE og FC Nordsjælland, endte med et hjemmebanenederlag til SønderjyskE.
Kampen igennem gav holdene hinanden og de 3020 tilskuere god underholdning og kamp til stregen.

Men når det kom til de afgørende situationer, virkede det som om at udeholdet lige havde et par procenter ekstra.

Fra kampens start lagde hjemmeholdet et pres på, men rigtigt farligt blev det ikke. Derimod kom FC Nordsjælland flere gange frem til nogle gode muligheder, men afslutningerne gik forbi Lawrence Thomas mål.

Australieren kæmpede kort før pausefløjtet forgæves, da et indlæg endte for fødderne af Oliver Villadsen. Kantspilleren afsluttede men Thomas halvklarede afslutningen, returbolden kunne Villadsen selv sparke i nettet til føring for gæsterne.

Anden halvleg var meget lig den første, begge hold kæmpede for at få overtaget. Som kampen gik var det gæsterne der blev mest farlige, SønderjyskE havde ikke det der skulle til for at komme frem til afslutningerne.

En af de lyseblå spillere der prøvede at forcere spillet var debutanten Emil Kornvig, men det var tydeligt at se, han stadig mangler at være spillet ind på holdet.

I det sidste kvarter fik FCN spillet sig frem til flere store tilbud og 2-0 scoringen kom med blot fem minutter igen. Duplexe Tchamba ville spille bolden tilbage til Lawrence Thomas, men Simon Adingra kom imellem og afdriblede SønderjyskE keeperen inden han fra spids vinkel sparkede bolden i nettet.
Efterfølgende havde FCN først en afslutning på overliggeren, derefter stolpen og til sidst måtte Lawrence Thomas redde på stregen.
I sidste sekvens tacklede Abu Francis, Duplexe Tchamba så hårdt at dommeren efter at have genset situationen udviste Francis, som i første omgang havde fået et gult kort.