Anders K Jacobsen udlignede i nederlaget til Vejle Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE tabte stort i Nørreskoven

Om det var torsdagens Europa League kamp, sejren over FC Midtjylland eller om det var Vejles trodsreaktion ovenpå en dårlig første rundekamp i mandags, skal vi lade være usagt. Men søndagens kamp i Nørreskoven mellem Vejle og SønderjyskE, endte med en lussing til gæsterne på 1-4.
I første halvleg kiggede begge hold hinanden an og det lignede 0-0 ved pauseteen, men i de sidste sekunder begik Victor Mpindi Ekani et klodset straffe på Allan Souza, som selv scorede på chancen.
Straks fra anden halvleg gik begge hold mere til kampen. SønderjyskE fik først underkendt et mål af VAR, da Mads Albæk afsluttede udenfor feltet. Men Dal Hende blev dømt offside.
Blot få minutter efter tacklede Albæk efter et dårligt udspil af Vejles målmand, bolden til Anders K Jacobsen, som koldblodigt sparkede bolden ind over målmanden til udligning. Efterfølgende fik angriberen et gult kort for at provokere dommeren.
Dog varede det ikke længe inden Allan Souza på sit andet straffespark, da Albæk trak Vejles Wahidullah Faghir i trøjen.
Herefter prøvede gæsterne at komme til en udligning. Men det blev istedet overtog hjemmeholdets Arbnor Mucolli fokus.
Dette skete med to scoringer, det første mål blev sparket ind på kanten af feltet, mens det andet var en ren FIFA scoring, hvor han udenfor feltet modtog bolden og afdriblede og fintede sig til en afslutning uden om Lawrnce Thomas.
SønderjyskE skal på torsdag spille europæisk, når Viktoria Plzeň tager imod i Europa League klokken 18.00.