Lawrence Thomas og Rasmus Vinderslev Foto: Svend Anker Iversen
Lawrence Thomas og Rasmus Vinderslev Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE tabte i Randers

Fjerde spillerunde at Superligaen bød på revancheopgør for SønderjyskE, da holdet gæstede Randers FC.
Straks fra kampens start lagde hjemmeholdet tryk på og kom frem til en afslutning som dog blev reddet af Lawrence Thomas i målet.

Der skulle dog kun gå små ti minutter da Vito Hammershøy-Mistrati var hurtigst over en retur i SønderjyskEs felt og sparkede bolden ind i netmaskerne.

Rasmus Vinderslev fik efter et lille kvarters spil. muligheden for udligningen, men hans afslutning fra lang afstand tog chancen og kun en redning af Patrik Carlgren, forhindrede scoringen.
Herefter vejrede gæsterne morgenluft, men blot ti minutter efter var de igen under pres og Randers havde flere nærgående forsøg, men Lawrence Thomas reddede afslutningerne og fik hjælp af overliggeren.
Mod halvlegens slutning var det med Randers i teten, men der kom ikke flere scoringer.

I anden halvleg var det som i første med Randers på bolden, og efter 51 minutter fik Marvin Egho muligheden, men han fumlede helt fri foran mål bolden hen til Lawrence Thomas, som kunne samle den op.
SønderjyskE prøvede herefter at presse på for udligningen, men manglede skarpheden til at sparkede bolden i nettet.
Tættest på var Victor Ekani Mpindi, som med få minutter tilbage prøvede fra kanten af feltet, men igen kom Carlgren i vejen og fik reddet til hjørnespark.

SønderjyskE kom ikke tættere på og tabte derfor kampen med 0-1

Kampen i tal:
Randers FC - SønderjyskE 1-0 (1-0)
1-0 Vito Hammershøy-Mistrati (8. min)