Lawrence Thomas og Rasmus Vinderslev Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE tabte i Parken

SønderjyskE gæstede til eftermiddag FC København i Parken.
Hjemmeholdet satte sig fra starten af kampen på spillet og kom fem til et par muligheder, men efter et lille kvarters spil slap Anders K Jacobsen igennem, han afsluttede fra en spids vinkel og blev efterfølgende tacklet, af FCK keeperen.
Blot få minutter efter blev AK igen tacklet og blev efterfølgende erstattet af Abdulrahman Taiwo, som dermed fik sin debut.
Herefter blev SønderjyskE presset tilbage på banen og kun godt spil af Lawrence Thomas i målet og den ene stolpe forhindrede en føring til FCK.
Få minutter før pausen kunne det dog være gået alt, da Marc Dal Hende nedlagde Peter Ankersen i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs.
Straks fra anden halvlegs start jagtede hjemmeholdet føringen og havde flere muligheder, inden scoringen kom. Rasmus Vinderslev fik ikke bolden under kontrol uden for feltet og i målet kunne Lawrence Thomas kun halvklare en afslutning, han kunne ikke komme til returen, da Duplexe Tchamba stod i veje. Pep Biel trillede bolden ind til føringen.
SønderjyskE kom bedre med efter scoringen og havde flere muligheder for udligningen. Men istedet kunne Jonas Wind tage et træk uden om Lawrence Thomas og sparke bolden i nettet til 2-0 med små 20 minutter tilbage.
To gange i slutningen af kampen viste Abdulrahman Taiwo lovende takter, da han kom ind i feltet, men skarpheden manglede.
Kampen endte med en på 2-0 til FC København, SønderjyskE har dermed tabt de seneste fire kampe, hvor modstanderne har været de hold der pt udgør top fire i ligaen.