Emil Holm Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE tabte bundgyser i Vejle

Efter mandagens fyring af Michael Borris, var det Simon Poulsen der havde ansvaret i dagens bundkamp, da SønderjyskE gæstede Vejle.
Poulsen havde rystet posen lidt, blandt andet fik Nicolai Flø pladsen i målet, da Lawrence Thomas døjede med en mindre skade, ligesom Emil Holm blev skubbet op på midtbanen.
Lige lidt hjalp det dog, for det var Vejle der ville det mest fra kampens start.
Dog viste SønderjyskE i to omgange tænder, begge gange på frispark fra Mads Albæk, som Marc Dal Hende dog ikke kunne få rettet ind til scoringer.
Istedet kunne Arbnor Mucolli sparke hjemmeholdet i front efter lidt over en halv times spil, hvor Duplexe Tchamba spillede Vejlespilleren fri. Tchamba bakkede herefter og lod derfor Mucolli komme helt fri foran mål.
SønderjyskE prøvede uden at blive rigtig farlige i resten af halvlegen.

I anden halvleg var det jævnbyrdigt i starten, indtil Saeid Ezatolahi forlængede et hjørnespark forbi Flø, til 2-0 efter en times spil.
Blot et par minutter efter kom Vejle yderligere foran, da Duplexe Tchamba ville cleare en bold foran mål, men ramte den skævt, så han sparkede den ind i eget mål.
Udeholdet prøvede at skabe lidt spænding i kampen og kunne efter 68 minutter endelig sætte en afslutning inden for rammen, men Emil Holm blev reddet af Sten Grytebust i målet.
Minutterne efter kunne det være endt med reducering, da Mads Albæk sendte et frispark ind i feltet og en Vejlespiller var tæt på at overliste Grytebust, der reddede til hjørne.
Reduceringen kom lige inden stadionuret rundede de 90 spillede minutter, igen et frispark af Mads Albæk, denne gang kom Emil Holm først på bolden og sparkede den ind via den ene stolpe.