Abdulrahman Taiwo Foto: Svend Anker Iversen
Abdulrahman Taiwo Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE slog mestrene på sen scoring

Inden dagens Superligaopgør havde SønderjyskE tre point op til de forsvarende mestre fra Brøndbypå niendepladsen.
Kampen igennem var det Brøndby der havde bolden mest, de kom dg ikke frem til de store chancer og kunne først i kampen slutminutter blive noteret for en afslutning inden for rammen, men Lawrence Thomas stod fast og parerede afslutningen.
SønderjyskE var i flere omgange tæt på føringen, men skarpheden i afslutningerne eller den afgørende aflevering var det ikke.
Selvom hjemmeholdet var presset tilbage på banen kæmpede spillerne om alle bolde og gav ikke meget væk. Tættest på føringsmålet var i flere omgange Daniel Prosser han prøvede flere gang at afslutte, men skuddene blev ofte blokeret.
En meget intens første halvleg, hvor holdene både prøvede offensivt, men samtidig ikke gav noget væk, endte uden scoringer.

I anden halvleg fortsatte spillet som i første, Brøndby belejrede i flere omgange det området foran det sønderjyske felt. Men hver gang bolden kom helt tæt på feltet, blev det hele afvist.
Imod slutningen af kampen kom SønderjyskE frem til nogle store muligheder.

I kampens overtid fandt Jeppe Simonsen, Isak Jensen på kanten af feltet. Isak trak til baglinjen og spillede bolden ind foran mål. Her dukkede Simonsen op, men hans afslutning blev reddet på stregen. En forsvarsspiller prøvede at cleare den, men ramte en medspiller og så kunne Abdulrahman Taiwo helt udækket rette bolden i nettet med sin første superliagscoring.
Målet endte med at sende de tre point til Haderslev og SønderjyskE fik kontakt med Brøndby i tabellen.

Kampen i tal:
SønderjyskE – Brøndby 1-0 (0-0)
1-0 Abdulrahman Taiwo (90. min)
Tilskuere: 7235