Fodbold

SønderjyskE slået ud af AGF

Efter at SønderjyskE i torsdags at have været nede med 0-2 men alligevel klaret 2-2 med hjem fra mødet med AGF i Aarhus, var der idag dømt returkamp i Haderslev i Europa playoff kampene. AGF havde åbenbart lært mest i det første opgør, for denne gang holdt de den samme føring og dermed er SønderjyskEs sæson slut.
Hjemmeholdet lagde godt fra land i de første minutter og fik tilspillet sig et par store tilbud, dog uden at score. Herefter var det gæsternes tur til at have chancerne, men takket være et par store redninger af Sebastian Mielitz, lignede det 0-0 ved pausen. Men kort før dommeren kunne fløjte til pause, steg Niklas Backman til vejrs og headede århusianerne foran. Fra anden halvlegs start pressede AGF på for at øge føringen, det gav pote efter allerede to minutter da Martin Pusic reelt kunne lukke kampen.
Efter scoringen lukke udeholdet af og SønderjyskE satsede mere og mere offensivt igennem udskiftninger, blandt andet kom Anders Egholm ind efter 77 minutters spil, som targetspiller og han var tæt på at lave en assist til Mads Hvilsom, som måtte se en afslutning gå lige over mål.
SønderjyskE lagde et pres på AGF, der var blevet reduceret til ti mand, da Martin Pusic med 15 minutter igen fik sit andet gule kort. Men den forløsende scoring der kunne have tændt de lyseblå udeblev og dermed er SønderjyskE’s sæson slut med et samlet nederlag på 2-4.

SønderjyskE – AGF 0-2 (0-1)
0-1 Niklas Backman (45)
0-2 Martin Pusic (47)
Tilskuere: Ca 6300