Nyheder

SønderjyskE samler og hylder

Når SønderjyskE fremover løber på banen, så bliver det med hele den syd – og sønderjyske region i ryggen. Nærmest bogstaveligt talt.
Den nye hjemmebanetrøje, der er designet og produceret af hummel, er nemlig en hyldest og en hilsen til hver eneste egn af landsdelen.

[media-credit name=”Foto: SønderjyskE” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Den unikke hyldest opleves tydeligst på bagsiden af trøjen, hvor en slags skyline er inkorporeret.
Med en særlig teknik er fem af landsdelens kendte og beundrede bygningsværker trykt ind i stoffet. Således kommer Dybbøl Mølle, Schackenborg Slot, Brundlund Slot, Skamlingsbanken med Frihedsstøtten og Haderslev Domkirke fremover til at pryde spillernes ryg.

[media-credit name=”Peter Rasmussen” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

– Vi har sammen med hummels dygtige medarbejdere været igennem en utroligt spændende og kreativ proces, hvor det fælles mål var at hylde vores dejlige landsdel med den nye hjemmebanetrøje, fortæller marketingchef i SønderjyskE, Kell Haugaard, og fortsætter:

– Vi har blandt en række stærke kandidater valgt de fem bygningsværker, da de hver i sær lokalt; men også bredt funderet har spillet en vigtig rolle i landsdelens meget spændende historie gennem flere århundreder.
Samtidigt markerer de også landsdelen geografisk, siger Kell Haugaard.

Den bærende farve på trøjen er naturligvis lyseblå. Men designet af den nye trøje byder også på et interessant sort mønster, der danner en kontrast til den klassiske lyseblå farve.

[media-credit name=”Peter Rasmussen” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Din by – Din trøje
Udover at have den sønderjyske skyline på ryggen kommer spillerne fremover også til at have alle landsdelens byer med sig i kamp. For på indersiden af den nye hjemmebanetrøje er hver eneste by med over 200 indbyggere nemlig påtrykt. Fra nord til syd, fra øst til vest.
Således vil spillerne altid blive mindet om, hvem de kæmper for. SønderjyskE er nemlig landsdelens landshold, der stiller op og kæmper for hver eneste sønderjyske by og individ. Med alle bynavnene trykt ind i trøjen cementerer SønderjyskE kærligheden til Sønderjylland og det nære forhold til syd – og sønderjyderne.
I nakken af den nye trøje vil en silhuet af Sønderjylland være påtrykt. Her vil også de fire SønderjyskE værdier følge spillerne i tykt og tyndt: Hårdt arbejde, Sammenhold, Ydmyghed og Ansvarlighed.

[media-credit name=”Foto: SønderjyskE” align=”alignnone” width=”216″][/media-credit]

– Vi er meget stolte af den nye trøje, som virkelig matcher og forener det lyseblå DNA. Trøjen bliver i denne – og næste sæson båret af alle fire hold i SønderjyskE (Fodbold, Ishockey, Dame – og Herrehåndbold, red.). Vi er sat i verden for at brande og markedsføre vores dejlige landsdel. Det gør vi med positive, sportslige overskrifter og bl.a. med tiltag som den nye hummeltrøje. Vi glæder os bare så meget til at vise landsdelstrøjen frem for fans, tilskuere og sponsorer, og håber at den vil blive taget godt imod, slutter Kell Haugaard.

Den nye hjemmebanetrøje, der forener spillerne med hele det sønderjyske folk, kan købes i Fanboden på Sydbank Park i dag fredag den 17. august i forbindelse med opgøret mod Vendsyssel FF. Her spiller holdet også i den nye trøje for første gang. Den nye hummel spillertrøje kan man også finde hos SPORT24 fra og med lørdag den 18. august samt i webshoppen via sønderjyske.dk.

[media-credit name=”Foto: SønderjyskE” align=”alignnone” width=”216″][/media-credit]