SønderjyskEs spillere efter kampen mod FCM Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE sælger fodbolden fra

Det blev idag offentliggjort at SønderjyskE sælger fodbolden fra til den amerikanske Platek familie.
At ting kan gå stærkt i sportens verden viser dagens salg. For blot to måneder siden, henvendte familien sig til bestyrelsesmedlem Claus Guldager, for at forhøre sig om muligheden for at overtage fodboldholdet.
Denne dialog endte således idag med at familien idag købte SønderjyskE Ejendomme A/S og SønderjyskE Fodbold A/S, af den nu tidligere ejer Sønderjysk Elitesport A/S, til et ikke oplyst beløb.
Familien meldte fra start at de var interesseret i de værdier og den kultur som klubben har haft siden holdet blev stiftet i 2004.

Hård konkurrence
Blandt parametrene bag salget nævnes i flere omgange at især konkurrencen i 3F Superligaen bliver hårdere og hårdere. Derfor forventes det at salget kan være med til at udvikle fodbolden yderligere i hele regionen.
SønderjyskE har i de sidste 13 år lagt lag på, i den bedste danske fodboldrække, hvor det er blevet til en andenplads, pokaltriumf og dermed også to optrædener i europæisk fodbold.
Der vil ikke blive noget forandret i klubben, det vil være de sædvanlige folk, det velkendte logo og den lyseblå farve som fans og sponsorer også fremover vil møde på og udenfor banen.

SønderjyskE-direktør Klaus Rasmussen, fortæller blandt mange om salget:
“Først og fremmest er vi stolte og beæret over, at vi er blevet set udefra, og det her er en meget positiv udvikling for Sønderjysk Elitesport A/S. Lige fra starten, hvor Robert Platek henvendte sig, har der været en meget seriøs dialog, og han har vist stor interesse i vores Superligaprojekt, og det betyder meget for os, at det vil blive drevet videre, som vi kender SønderjyskE med stor fokus på landsdelen og vores værdier. Det her giver mulighed for, at vi kan lægge lag på, så vi kan udvikle Sønderjysk Elitesport A/S og SønderjyskE Fodbold yderligere, og det kommer til at smitte positivt af på hele projektet”.

Læs meget mere om familien, tankerne bag og udtalelser fra sponsorer, formænd, spportschefen og borgmester H.P. Geil her