Fodbold

SønderjyskE og OB bytter spillere

SønderjyskE og OB har været på rov i hinandens spillertruppe her til aften, hvilket sender to spillere til Haderslev og en til Odense.

Ind er kommet midtbanespilleren Julius Eskesen og angriberen Anders K Jacobsen, men Mart Lieder skifter til fynboerne nu, frem for til sommer hvor parterne havde lavet en aftale.

For at SønderjyskE ville slippe Lieder i dette transfervindue, skulle der komme en erstatning ind, det blev Anders K Jacobsen. som har lavet en kontrakt til 2022.
– Det er faktisk en spiller, som vi har kigget på i flere transfervinduer, så vi er glade for, at vi kan hente ham ind nu. Han er 30 år, så han har mange timer i benene endnu, og vi er overbeviste om, at han i det rette miljø kan komme tilbage i den udgave, vi husker ham bedst for, hvor han lavede masser af mål, assists og faretruende løb.

– Han er en snu angriber, der er klog og ærgerrig, og han har kæmpet godt i OB også i mindre sjove perioder. Nu får vi glæde af hans åbenlyse kompetencer, men det glæder mig også, at ”AK” virkelig har ønsket at komme til os, for der har også været andre bejlere til ham, men vi har en fælles tro på, at han her kan komme tilbage til tidligere tiders topniveau, siger sportschef Hans Jørgen Haysen, til soenderjyske.dk.

En anden spiller som fik transferkabalen til at gå op, er den 20-årige midtbanespiller Julius Eskesen, som har lavet en kontrakt frem til sommeren 2024 med SønderjyskE.

– Vi forventer os meget af den unge mand både her og nu og i fremtiden. Nu skal han lige ind i vores miljø, hvor vi skal have ham til at blomstre, så vi igen ser den spiller, der tog Superligaen med storm for et til to år siden. Der har været nogle bump på vejen for ham, men vi tror på, at vi kan få ham tilbage til der, hvor han var engang og derfra udvikle ham yderligere.

– Han har et vanvittigt potentiale, og han er en mand med en mission. Han er stålsat på, at han skal frem, og at han kan lykkes og opnå nogle ting, og den indstilling kan jeg godt lide. Han er en dynamisk spiller, der har en fantastisk motor, og han er teknisk meget stærk. Han arbejder stenhårdt, og han arbejder godt begge veje i banen, så han har en profil, der passer perfekt til os, siger Hans Jørgen Haysen.

Derfor er Anders K Jacobsen med i flyet når SønderjyskE onsdag tager på træningslejr i Tyrkiet, her befinder Julius Eskesen sig allerede sammen med OB og støder til truppen dernede