Redmen Family's sønderjyske afdeling Foto: Redmen Family Sønderjylland.
Redmen Family's sønderjyske afdeling Foto: Redmen Family Sønderjylland.
Fodbold

Sønderjyske Liverpool-fans sikrer nyt sponsorat

Humøret er højt. Redmen Family’s sønderjyske afdeling har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. Foto: Redmen Family Sønderjylland.
Der er liv og glade dage i foreningen Redmen Family, hvis medlemmer er glødende Liverpool-fans. Klubben vandt tilbage i juni sit første mesterskab i 30 år, og det sker samtidig med, at den lokale fanklub i Sønderjylland har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. Det glæder formand i lokalforeningen, Jens Biel.
”Aftalen betyder, at vi får mulighed for at lave nogle større og bedre arrangementer for vores medlemmer,” siger Jens Biel.
”Pengene skal bruges til at lave nogle fede arrangementer i vores forening med levende musik og større gevinster.”
På landsplan har Redmen Family omkring 4.500 medlemmer. Lokalforeningen i Sønderjylland, der holder til i Haderslev, er én stor familie, hvor det sociale er vigtigt blandt de omkring 115 medlemmer.
Bilister kan støtte foreningen
Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Redmen Family Sønderjyllands sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.
Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte fansene med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.
”Lige nu har flere end 1.800 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.