Fodbold

SønderjyskE klar til Europaspillet med en sejr

Der var til dagens opgør mellem SønderjyskE og OB ikke andet end ære og selvtillid, at spille om for de to hold, da de allerede havde fordelt de to øverste pladser i gruppespillets pulje 2.

SønderjyskE gik på banen for at bevise for omverdenen at det nu igen, handler om spillet på banen med frifindelsen for matchfixing i ugens løb.
Første halvleg sluttede uden scoringer, men begge hold havde chancerne til at tage føringen. Tættest på en hjemmescoring var Mads Hvilsom som måtte se OB’s keeper Sten Grytebust redde.

Anden halvleg startede med muligheder og spil til begge hold, men det blev SønderjyskE der først kunne juble. Det skete da Mads Hvilsom blev holdt i trøjen og dommeren kvitterede med et straffespark, som Simon Kroon sikkert satte ind efter 60 minutter.
Små ti minutter efter var det så Mads Hvilsom, som kunne juble over en scoring, da han afdriblede en forsvarsspiller i feltet og sparkede bolden ind, ved den fjerneste stolpe.
Herefter var det gæsterne der prøvede mest, dog uden at have den helt store mulighed for at reducere. Derfor kan SønderjyskE nu se frem til at møde Hobro, som de over to kampe skal kæmpe for at spille sig videre i spillet om en europæisk plads.

SønderjyskE-OB 2-0 (0-0)
60. Simon Kroon (Straffe)
73. Mads Hvilsom
Tilskuere: 4242 på Sydbank Park