Haji Wright viste igen skarpheden mod FC Nordsjælland Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE holder fast i 3.plads med sejr over FCN

Ikke nok med at SønderjyskE sikrede sig en 2-1 sejr over FC Nordsjælland i dagens tidligere Superligaopgør, klubben beholdt sin tredjeplads, som er tællende i forhold til at første el af TV pengene uddeles efter denne runde.
Kampen startede med et overtag ti de lyseblå, som toneangivende. Efter små ti minutter spillede Stefan Gartenmann bolden på tværs af banen til en fri Marc Dal Hende, han spillede den hurtigt videre til Anders K Jacobsen i feltet. Angriberen fik bolden forbi Peter Vindahl i udeholets mål men afslutningen blev clearet på stregen.
Herefter foregik en del af spillet i mellem de to felter, hvor begge hold prøvede at komme til den første scoring.
Få minutter før pausen fik Jeppe Simonsen sidste fod på et indlæg af Julius Eskesen, som erstattede en skadet Alexander Bah efter et kvarters spil. Simonsen fik rettet bolden i nettet til føringen på 1-0.

Straks fra anden halvlegs start pressede hjemmeholdet for den anden scoring.
Den kom efter blot to minutters spil, da Haji Wright blev spillet fri ved den bagerste stolpe.
Angriberen sparkede bolden på tværs og ind over stregen. Målet blev tjekket igennem i små tre minutter for en dømt offside. Denne blev dog annulleret og SønderjyskE førte 2-0.
dog skulle der kun gå få minutter før FC Nordsjælland slog tilbage, da Abu Francis tog chancen langt ude fra, hans afslutning blev lige rettet af og gik ind ved stolpen uden mulighed for Lawrence Thomas.
Efter de to scoringer bølgede kampen frem og tilbage, med muligheder for yderliggere scoring for begge hold.
Blandt andet fik Haji Wright to muligheder, hvor han blev spillet igennem foran mål, men FCN keeperen  parerede i begge tilfælde.
Med små tyve minutter igen satsede gæsterne mere offensivt og fik en chance til Mikkel Rygaard, han sparkede mod det lange hjørne, men Lawrence Thomas fik via overliggeren reddet bolden til hjørne.
Resten af kampen prøvede begge hold at få yderligere te mål, dog uden resultat.