Fodbold

SønderjyskE henter Amankwaa

SønderjyskE har idag hentet forstærkning til Superliga holdets offensiv, i det klubben har lavet en et-årig kontrakt med Danny Amankwaa.
Den 24 årige spiller skiftede sidste vinter til skotske Hearts, efter seks år i FC København.

– Amankwaa har været et kæmpe talent, der har spillet masser af kampe for den bedste klub herhjemme, men det lykkedes ikke helt at bryde igennem i udlandet. Han har haft nogle bump undervejs med skader og manglende spilletid, men nu skal vi have ham i gang igen, og hvis han kan finde tilbage til det, han tidligere har vist, så bliver det voldsomt, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til soenderjyske.dk og tilføjer:

– Vi er sultne som klub, men Amankwaa kommer også hjem til Danmark og er lige så sulten. Nu skal det hele kickstartes, og vi ser meget frem til at få det bedste frem i ham igen. I første omgang er kontrakten på et år, men hvis det går godt i foråret, er begge parter indstillet på, at vi hurtigt sætter vi os ned igen og kigger på en længere aftale, siger Haysen, der beskriver Danny Amankwaa som en powerspiller med fart og gennembrudsstyrke, og han har den fordel, at han kan spille på begge kanter og som angriber.

Danny Amankwaa glæder sig til de nye udfordrnger efter et år, som ikke har budt på meget førsteholdsfodbold i det skotske:

– SønderjyskE var den klub, der ville mig mest, og jeg havde nogle gode samtaler med Glen Riddersholm, og jeg tror, det bliver et godt samarbejde, fortæller han til klubbens side og fortsætter:

– Min form er rigtig god, selv om jeg ikke har spillet så meget, men jeg har spillet træningskampe og føler mig skarp og har også kun haft en uges pause, siger Danny Amankwaa.

Den nye SønderjyskE-spiller, der får nummer 7 på ryggen og har 61 ungdomslandskampe for Danmark på CV’et. Første træning med de nye holdkammerater er imorgen fredag formiddag