Anders K Jacobsen Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE hentede vital sejr

SønderjyskE kom på blot otte minutter tilbage på sejrssporet i Superligaen, da holdet søndag tog imod AC Horsens.
Efter blot tre minutters spil jagtede Anders K Jacobsen en tilbagelægning til keeper Matej Delač, som forsøgte at sparke bolden væk, men i stedet ramte angriberen i hovedet og hoppede i nettet.
Anders K Jacobsen, måtte kort efter lade sig udskifte.
Efter blot otte minutter kastede Julius Eskesen et langt indkast ind i feltet, her gik Horsens keeperen fejl af bolden og Marc Dal Hende kunne hårdt presset sparke bolden ind til 2-0.
Både før og efter den anden scoring havde SønderjyskE muliggheder, først var Haj Wright og siden Bård Finne alene igennem, men begge afslutninger blev reddet.
Efter den hurtige føring trak SøndejyskE sig tilbage på banen og lod Horsens have bolden, men afviste de tilnærmelser på målet der kom.
Med blot et par minutter tilbage prøve Victor Mpindi Ekani at lægge bolden ind i målhjørnet langt ude fra, men skuddet blev reddet til hjørne. Dette endte for fødderne af Stefan Gartenmann, men efter VAR check blev scoringen annulleret, da bolden ramte Rasmus Vinderslev på armen inden.
I anden halvleg var det Horsens der pressede på for udligningen, men igen afviste forsvaret det meste og når der kom noget igennem, stod Lawrence Thomas det rigtige sted. Blandt andet da Nicolai Brock Madsen fra tæt hold, prøvede at saksesparke en reducering ind, men Thomas stod fik parreret bolden til hjørnespark.
Gæsterne kunne ikke komme tæt på reduceringen og derfor endte det med en SønderjyskE sejr og holdet kan med point på søndag mod FC Nordsjælland i Farum, spille sig i top seks og dermed kæmpe med om medaljer og Europabilletterne