Marc Dal Hende Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE hentede vital sejr i Lyngby

Inden onsdagens kamp mellem Lyngby og SønderjyskE i Superligaen var afstanden mellem de klubber på fire point. Men efter SønderjyskE’s 1-0 sejr er der nu syv point ned til Lyngby under nedrykningsstregen.
Ikke at SønderjyskE kan regnes ude af kampen, men sejren gav lidt luft til pokalfinalisterne.
Kampen startede meget lige og ingen af holdene var farlige. Efter et kvarters spil kunne gæsterne dog juble først,da Marc Dal Hende efter et hjørnespark, hvor Rilwan Hassan helkiksede en flugter. Bolden landede i feltet og endte for foden af Dal Hende, der sparkede den ind fra kanten af feltet.
Lyngby satte sig efter målet på spil og chancer og var efter en halv times spil tæt på, da Victor Torp ramte stolpen på et frispark.
I halvlegens sidste minut fik Marcel Rømer et gult kort, da han lagde Rilwan Hassan ned, dommeren blev efterfølgende kaldt ud til VAR gennemsyn og annullerede advarslen og gav istedet for direkte rødt kort.
I anden halvleg jagtede hjemmeholdet udligningen og var i flere omgange tæt på, men forsvaret og Lawrence Thomas holdt stand og dermed kunne SønderjyskE tage de tre point med hjem til Haderslev