Stefan Gartenmann - foto Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE hentede sent point i Odense

Søndagens Superligakamp på udebane mod OB, var ikke den flotteste som SønderjyskE har spillet i denne sæson. Men trods hjemmeholdet i flere dele af kampen, pressede på for føringen virkede det som en nulløsning, da begge hold ikke virkede til at have skarpheden i angrebet.
Første halvlegs største dramatiske øjeblik kom efter cirka en halv time spil, her førte Jeppe Simonsen bolden frem, da han ville aflevere bolden, sparkede han i jorden og fik overbalance. Her ramte hans hoved direkte ind i en OB spillers hofte. Jeppe Simonsen blev hurtigt tilset og båret fra banen med halskrave på. Efter observation for en hjernerystelse eller anden skade kom Jeppe Simonsen i anden halvleg ud og satte sig på udskiftningsbænken.
Første halvleg endte uden scoringer. Anden halvleg startede som den første sluttede, begge hold prøvede med kom ikke frem til det store.
Efter 54 minutters spil ramte Anders K Jacobsen ind i en OB spillers skulder, han var umiddelbart klar til at fortsætte, men måtte kort efter lade sig udskifte efter sammenstødet.
Efter 63 minutter fik SønderjyskE kampens største chance, Marc Dal Hende drev bolden frem i højre side og spillede Alexander Bah helt fri i feltet. Afslutningen var ikke helt skarp og blev reddet af OB keeperen.
Med syv minutter kom OB i front da et hjørnekombination, endte ved Jens Jakob Thomasen, han sparkede bolden i nettet fra kanten af feltet.
Herefter prøvede SønderjyskE at gå længere frem, i overtiden endte et hjørnespark for fødderne af Emil Frederiksen, han sparkede men afslutningen blev parreret. Den løse bold var Stefan Gartenmann hurtig over, hans afslutning ramte en forsvarsspiller og gik i nettet til udligning og slutresultatet 1-1.