Michael Boris Foto: Svend Anker Iversen
Michael Boris Foto: Svend Anker Iversen
Fodbold

SønderjyskE fyrer Michael Boris

Efter kun ni point i 14 superligakampe, har SønderjyskE mandag valgt at fyre cheftræner Michael Boris.
Det sker dagen efter søndagens store nederlag på 0-6 til Silkeborg på hjemmebane i Haderslev.

“Der er hård kamp om pladserne i 3F Superligaen, og vi er derfor nødt til at reagere på, hvor vi ligger, og hvordan vores udvikling har været. Der har været nogle tendenser, der har peget den rigtige vej, men der er desværre også nogle ting, der ikke har fungeret som forventet. Det tager vi nu konsekvensen af”, udtaler Adm. direktør i SønderjyskE Fodbold, Jonas Lygaard til klubbens hjemmeside, og fortsætter:
“Michael Boris er en dygtig træner og en fantastisk personlighed, men desværre er kvaliteterne ikke blevet forløst her i SønderjyskE. Vi takker ham for tiden i klubben og ønsker ham alt det bedste fremover”.

Indtil der findes en permanent afløser for Michael Boris, vil assistenttræner Simon Poulsen vil stå i spidsen for holdet.

“Vi har tre kampe tilbage i 3F Superligaen inden vinterpausen, og nu handler det om at få sluttet godt af i efteråret, så vi holder kontakten til holdene over os. Vi skal hurtigst muligt ud at finde en ny permanent cheftræner, og det arbejde er allerede påbegyndt”, siger Jonas Lygaard.

Selv siger Michael Boris følgende om afskedigelsen:

“Jeg er ærgerlig over, at jeg ikke længere skal stå i spidsen for det projekt, som vi igangsatte i sommer, men jeg kender også fodboldbranchen, og jeg ved, at det kan have konsekvenser, når resultaterne ikke følger med. Det har været en spændende og lærerig tid i SønderjyskE, og jeg ønsker klubben alt det bedste, og så vil jeg gerne sige tak til fansene for den opbakning, de har givet mig og holdet”.

Trods den dårlige pointhøst i ligaen forlader Michael Boris SønderjyskE, med en billet booket til pokalkvartfinalen, hvor 1. divisionsholdet Hvidovre venter over to kampe i december.