Ishockey

SønderjyskE bankede Esbjerg

SønderjyskE tog fredag aften hjemme i Frøs Arena imod lokalrivalerne fra Esbjerg Energy. Det endte med en sikker sejr på 4-1, i en kamp der traditionen tro havde masser af nerve og intensitet samt tætte dueller.
Blandt andet havde hjemmeholdet et par spillere i straffeboksen, hvilket gjorde at Esbjerg fik tilspillet sig flere muligheder, dog uden at passere
Efter femten minutters spil var det dog SønderjyskE der kunne bringe sig i front, da T.J. Moore scorede. Minutterne efter fik gæsterne dog udlignet til pausestillingen 1-1.

Anden periode blev en tæt affære, begge hold fik tilspillet sig chancer, men de to keepere tog godt fra. Dog kunne Daniel K. Hansen score periodens eneste mål, da han bankede et slagskud ind i målhjørnet.
Hvor de to første perioder havde været været intense, var der mere ro på i den tredje. Der var dog tilløb til mål og med ti minutter igen kunne Mads Lund i undertal bringe sit hold foran 3-1 inden Jordan Pietrus med minutter tilbage kunne score til slutstillingen 4-1 i tomt mål, med to minutter tilbage af kampen.

Kampen i tal: SønderjyskE – Esbjerg Energy 4-1 (1-1,1-0,2-0)
15:23 1-0 T.J Moore ass Steffen Frank og Daniel K. Hansen
17:18 1-1 Jesse Mychan
29:12 2-1 Daniel K. Hansen ass Frederik Rasmussen og Daniel Madsen
50:55 3-1 Mads Lund ass Phillip Marinaccio og Jordan Pietrus (pp1)
57:51 4-1 Jordan Pietrus ass Steffen Frank og Rasmus Lyø