Fodbold

Sønderjysk forsikring er ny hovedsponsor i SønderjyskE

Markant udvidelse af samarbejdet med Sønderjysk Forsikring, som både bliver hovedsponsor og tribunesponsor i det lyseblå fodboldflagskib i superligaen.

Flere virksomheder har i en årrække løftet i flok omkring det vigtige hovedsponsorat hos superligaklubben SønderjyskE.
Nu udvides ”familien” af hovedsponsorer med et nyt medlem. Det er den også mangeårige samarbejdspartner, Sønderjysk Forsikring, som nu bl.a. bliver synlige på superligaholdets kampdragter.
Ifølge adm. direktør Klaus B. Rasmussen er der dermed seks virksomheder, der, udover den globale hovedsponsor Danfoss, indgår i hovedsponsorgruppen:
– Vi gør nok tingene på en lidt anden måde i Sønderjylland. Vi er gode til at løfte i flok, og den nye hovedsponsoraftale med Sønderjysk Forsikring er bare endnu en understregning af det stærke sammenhold i vores landsdel, siger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Vi er utroligt glade og stolte over, at vores forsikringspartner tager yderligere et step op og viser deres flotte opbakning til det lyseblå fodboldhold i SønderjyskE. Sønderjysk Forsikring bliver i de næste to år eksponeret på spillershorts og 3D tæpper. Hertil også som navnesponsor på den vigtige stemningstribune, som i 2019 både bliver udvidet og holder flyttedag, når vi kan slå dørene op til et helt overdækket og færdigbygget Sydbank Park. Vi er et godt match på værdierne, og fra os alle hos SønderjyskE skal der lyde en stor og varm velkomst i hovedsponsorfamilien til Sønderjysk Forsikring, smiler Klaus B. Rasmussen

– Sønderjysk Forsikring er et lokalt forankret forsikringsselskab, og vi er derfor stolte over at støtte vores lokale hold SønderjyskE. Det glæder os meget, at vi udvider samarbejdet, så vi nu indgår som hovedsponsor. Samtidig ser vi det som en unik mulighed for at øge kendskabet til Sønderjysk Forsikring som forsikringspartner, da vi også gerne vil tilbyde os som forsikringspartner for SønderjyskE fans og samarbejdspartnere. Endelig er vi specielt glade for at være med til også at understøtte den vigtige stemningstribune, udtaler salgsdirektør Claus Dam, Sønderjysk Forsikring.

Sønderjysk Forsikring indgår fremadrettet som hovedsponsorer i SønderjyskE Fodbold sammen med Danfoss, Davidsen Tømmerhandel, Autocentralen, FRØS Sparekasse, Abena og Haderslev Kommune.