Fodbold

Selvmål satte SønderjyskE igang

Da SønderjyskE søndag tog imod Randers FC på SydbankPark, havde holdet ikke vundet i otte kampe i Superliga i træk samtidig havde holdet heller ikke scoret i de fem kampe forinden.
Men det blev der rettet op på, først kunne den tidligere lyseblå spiller Erik Marxen score et selvmål efter blot otte minutter. 20 minutter efter var stillingen 3-0 til hjemmeholdet på mål af Johan Absalonsen og Mart Lieder.
Efter pausen prøvede Randers at komme tilage i kampen, men det lykkedes ikke, da hjemmeholdet stod godt på banen og spillede for at udbygge føringen.
Derfor endte kampen med en sejr på 3-0 og en mindre forbandelse blev brudt, således fik den nye cheftræner Glen Riddersholm de første point i spidsen for holdet.