Fodbold

Sejr over Esbjerg

I sidste runde i superligaen fik SønderjyskE hul på bylden, både mål og pointmæssigt.
Til dagens kamp mod Esbjerg fortsatte opturen, igen kunne de lyseblå sende bolden i modstanderens net tre gange og dermed blev lokalopgøret vundet med 3-1.
Allerede efter syv minutter kunne Peter Christiansen have scoret, men afslutningen gik forbi mål. 20 minutter senere ramte Christiansen dog bringe hjemmeholdet på 1-0. Stillingen holdt i omkring ti minutter da Carlo Holse udlignede med et spark op i hjørnet.
I anden halvleg kunne først Eggert Jonsson og siden Danny Amankwaa sparke en flad bold i nettet til slutresultatet 3-1

Med sejren har SønderjyskE, som skal en tur til Herning og FC Midtjylland i næste runde, tre point til Horsens på 10. pladsen