Foto: Gram Slot
Foto: Gram Slot
Gram

Sannes tanker: Sikken voldsom trængsel og alarm

Det har ikke ændret sig væsentligt fra sidste år. Eller forrige år for den sags skyld. Så det burde ikke komme bag på mig. Men det gør det alligevel lidt.
Jeg glemmer, hvor travlt vi alle får her i november. Glemmer, hvor lang tid det tager at bygge et julemarked op. Glemmer, hvor mange praktiske ting, der skal gøres. Glemmer, at de mange praktiske ting også tager tid at lave. Glemmer, at vi når det hele til sidst.
Hvad jeg ikke glemmer er, hvorfor vi gør det.
Jeg glemmer ikke, at det er for at se en masse glade gæster, der er taget på juletur til det gamle slot. Taget af sted for at have en hyggelig dag med venner eller familie. Taget af sted for at slappe af og lade op til næste uges arbejde. Taget af sted for at lade julestemningen brede sig i kroppen.
Om forventningerne bliver indfriet, ved jeg ikke. Det er uden for min rækkevidde. Da må jeg have tillid. Tillid til, at jeg og alle på mit hold har gjort det så godt, at vi kan åbne gæsternes julehjerter.
Jeg glæder mig.

God weekend – Hav tillid
Sanne (Brodersen, Gram Slot)