Gram

Sannes tanker: Hvidguld

Sanne Brodersen fra Gram Slot deler igen sine tanker med læserne

Tit og ofte hører jeg om det grå guld. Hvor vigtigt det er, at virksomheder benytter sig af det. Den viden og erfaring det grå guld besidder er vigtig og et stort plus for samfundet. Jeg er helt enig, og vi er så heldige at have gråt guld hos os.
Men hvad vi også har hos os, er hvidt guld. Ikke bare gråt med hvidt.
Han er her tidligt, han er her sent. Nogle gange op til 3-4 gange om dagen. I moden alder kastede han sig ud i rundvisningens ædle kunst, og altid giver han gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.
Det er nu 5 år siden han startede, og han, der startede som det grå guld, er nu blevet til det fineste hvide guld.
Ud over at vise rundt tidligt og sent tager han uden at kny også tjansen som mælkedemonstratrice. Deler smagsprøver ud til i både jyder, fynboere og sjællændere, når der bliver sendt bud efter en solid og stabil arbejdskraft, som kan fortælle om, hvor fortrinligt mælken fra vores køer smager.
I går morges mødte jeg ham før klokken slog syv. Han mødte ikke mig, for han sad i sin bil. Blikket stålsat på opgaven, som jeg vidste var en mælkedemonstration mange hundrede af kilometer fra Gram. Lige da vidste jeg, hvad denne uges tanker skulle handle om.
Den skulle handle om det hvide guld. Ham, der aldrig siger nej. ham der aldrig er syg. Ham, der har en enorm viden at øse af, ham der altid har et glimt i øjet og ham, der har det flotteste hvide hår.
God weekend – hvidt guld er det nye sort
Sanne