Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/
Sport

Ravn bliver pressechef

Sportskoncernen forstærker holdet bag holdene efter en årrække med konstant vækst. Den nye pressechef Jacob Ravn kommer fra en stilling som sportsredaktør hos dagbladet JydskeVestkysten.

Landsdelsprojektet Sønderjysk Elitesport blev i 2004 sat i verden med det formål at markedsføre og brande den sønderjyske landsdel. I dag er den lyseblå sportskoncern repræsenteret med hold i tre ligaer (fodbold, ishockey og herrehåndbold, red.), og samtidigt er omsætningen i samme periode vokset fra omkring 20 mio. kr. til mere end 100 mio. kr.
Normalt handler nyhederne i SønderjyskE om signinger og forlængelser af kontrakter med spillere og trænere. Men denne gang gælder det en forstærkning af holdet på de indre linjer i klubben, fortæller adm. direktør Klaus B. Rasmussen:
– Vi har været på en fantastisk rejse ikke mindst takket være den flotte opbakning fra fans, tilskuere og virksomheder i hele landsdelen. På få år har vi markeret os i landets tre, stærkeste ligaer med både DM medaljer, mesterskaber og ude i Europa. Oven i hatten er SønderjyskE vokset voldsomt på det kommercielle område, påpeger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:
– Alt dette er meget positivt; men indlysende også en udfordring for en organisation, som altid har haft knappe ressourcer. Hertil stiger presset og forventningerne fra omverdenen på især marketing, kommunikation og medier. Det har været helt nødvendigt og rigtigt at gøre noget nu, og jeg er derfor også meget glad for, at Jacob Ravn har sagt ja til at løfte opgaven som SønderjyskEs nye pressechef. Han har flere års brancheerfaring som både sportsredaktør og journalist. Vi kender ham gennem det daglige samarbejde gennem en årrække, og på samme måde har han også et dybt og indgående kendskab til historien, mekanismerne og værdierne i klubben. Jacob Ravn har de faglige og personlige kompetencer, og han bliver en både markant og meget velkommen forstærkning af det lyseblå hold, smiler Klaus B. Rasmussen.
– Med ansættelsen af Jacob Ravn kan vi også forstærke indsatsen på marketingområdet, hvor vi bl.a. ønsker større fokus på kommerciel vækst. Kravene til klubberne øges konstant fra de stadigt mere professionelle ligaer, og det samme gør forventningerne fra et, glædeligt, stigende antal sponsorer og tilskuere. Her vil jeg gerne takke vores kommunikations – og marketingchef Kell Haugaard, som i flere år har udfyldt en dobbeltrolle i SønderjyskE. Uden at overdrive har vi kørt rovdrift på ham, og jeg er derfor også ekstra glad for, at han har sagt ja til at koncentrere indsatserne omkring et yderligere løft af det marketingmæssige og kommercielle i SønderjyskE.
Både Kell Haugaard og Jacob Ravn er kapaciteter på deres områder, og jeg er også overbevist om, at de vil bidrage til at vi kan tage det næste trin med vækst for øje, understreger Klaus B. Rasmussen.
Jacob Ravn skifter til SønderjyskE efter 11 år hos JydskeVestkysten, seks år som sportsjournalist og de seneste fem år som sportsredaktør, og han ser frem til at komme om på den anden side af skrivebordet:
– Nu nåede jeg næsten at fejre kobberbryllup med JydskeVestkysten, og det er også et udtryk for, at jeg har haft en fantastisk god tid på avisen. Jeg har prøvet at dække OL og EM i fodbold, men langt de fleste timer har jeg brugt på at dække SønderjyskE intenst. Jeg har især fulgt superligaholdet tæt siden oprykningen i 2008, og jeg har set holdet og klubben vokse sig større og stærkere år for år.

– Nu glæder jeg mig til at komme over på den anden side og se det hele indefra. I en klub som SønderjyskE er der masser af historier, der bare venter på at blive fortalt, og jeg ser frem til at kunne dyrke SønderjyskE-vinklerne i langt højere grad, siger Jacob Ravn.
SønderjyskE’s kommende pressechef bor i Haderslev og er gift med Line Ravn, som han har to børn sammen med. Jacob Ravn tog sin journalistuddannelse på Syddansk Universitet, hvor han blev færdig i 2007, hvorefter han straks blev ansat på JydskeVestkysten. I sin praktiktid var han ansat halvandet år hos Viasat Sport og TV3’s kommunikationsafdeling. Han tiltræder hos SønderjyskE den 1. august.

Jacob Ravn indgår i SønderjyskEs ledergruppe, som fremadrettet er sammensat således:
Adm. Direktør Klaus B. Rasmussen, Regnskabschef Jane Gerber, Marketingchef Kell Haugaard, Administrationschef Niels Esbensen, Pressechef Jacob Ravn og Sikkerhedschef Morten Rasmussen.