Nyheder

ORIGINAL: Bagland handler om kvalitet

Bagland – Farmers Market er et marked for små syd- og sønderjyske fødevareproducenter, som avler og fremstiller gode sunde produkter af høj gastronomisk kvalitet. Bagland favoriserer det gode håndværk frem for produktionsmængde og tilbyder et bredt sortiment af såvel friske som forarbejdede produkter.
På Bagland vil du få mulighed for at gøre dine indkøb, smage på produkterne, opleve levende dyr og arbejdende boder samt kunne få en snak med dygtige fødevareproducenter om de gode råvarer, måltidet og holdninger.
En vifte af byens restauranter og cafeer deltager også på Bagland, hvor de under temaet STREETFOOD vil tilberede og sælge lækre og hurtige måltider til meget lave priser.

[media-credit name=”foto: Original” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Det er Baglands vision at skabe et rigtigt marked, hvor der er mulighed for en god handel for både producenten og kunden, og hvor der i høj grad handles ind til madlavningen derhjemme.
Bagland skal være et fast tilbagevendende arrangement i Haderslev og skal afholdes flere gange om året. Lørdag d. 2. Juni 2018 vil det blive afholdt på Wittenberg Plads.

[media-credit name=”Foto: Original” align=”alignnone” width=”300″][/media-credit]

Lørdag d. 2. Juni 10.00 – 15.00
Wittenberg Plads