Foreninger

Ny klubmester i Vojens Skakklub

Ny klubmester i Vojens Skakklub.
Der blev ved afslutningen af sæson 2017-18 i Vojens Skakklub lavet et generationsskifte i klubmesterskabet. Det skete da blot 18-årige Martin Møller fra Toftlund, vandt sin første titel foran Mogens Kirchner Larsson (70+), som har sidet på tronen i flere år.
Martin Møller vandt med mindst mulig margin, da de to duellanter stod lige med hver seks points ved juletid, hvor den første halvdel af turneringen blev afsluttet. Henover foråret lykkedes det Martin Møller at vinde det indbyrdes parti og efter i alt 14 kampe, havde Martin samlet ialt 12 points, mens Mogens Kirchner Larsson sluttede med 11,5 point.

“Tronskiftet kan ikke alene tilskrives naturens gang, men især det faktum, at Martin både har trænet meget og i modsætning til Mogens har spillet en lang række eksterne turneringer. Der er ingen tvivl om, at Martin har talent for spillet, men også i skak er det således, at øvelse gør mester”, fortæller formand Karl Posselt.

Vojens Skakklub der nu holder sommerferie, starter op igen 27. august, har haft en tilfredsstillende sæson med stabilt medlemstal og fremmøde på klubaftnerne, klubben er desuden rykket op i Mesterrækken som resultat af holdturneringen.