Starup Foto: René Holm
Starup Foto: René Holm
Haderslev

Ny hal på vej i Starup

Byggeriet af ny hal i Starup går nu i gang. Hallen forventes at være færdig allerede næste år, og det er gode nyheder for blandt andet gymnasterne i området.

Der bliver snart bedre muligheder for at lave springgymnastik og bevæge sig i Starup. For nu går byggeriet af hal 2 i gang. Udvalget for Kultur og Fritids godkendte licitationen den 10. august 2021, og den 28. oktober kl. 16 er der første spadestik på byggepladsen på Starup Skolevej.

Det er et længe næret ønske om at skabe forbedrede muligheder for især Starup IF’s springhold der nu opfyldes, men udvidelsen er også gode nyheder for de øvrige afdelinger i den store forening.
”Med realiseringen af den nye hal får vi endelig plads til alle gymnaster i Starup. Vi får gode muligheder for at begynde tidlig træning med de yngste og ligeså de større børn, når de skal træne spring og rytmik. De nye rammer skaber rigtig mange muligheder for hele idrætsforeningen, og vi håber også det smitter af på medlemstallet, og den samlede udnyttelse af haltimerne på stedet.” siger formanden for Starup UIF, Kirsten Grauholm.

Formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Kjeld Thrane, glæder sig over, at der nu kommer flere muligheder i Starup for at dyrke sport, især spring og gymnastik:
”Den nye hal 2 prioriterer de mange spring- og bevægelseshold i Starup, og der skabes samtidig gode muligheder for bedre motorik for de små, når motorikvæggen kan tages i brug. Vi er glade for, at vi sammen med Starup UIF fandt økonomien til dette projekt, som vi er sikre på giver endnu bedre muligheder for foreningerne, og hele Starups fortsatte udvikling” siger han.

Alle er velkomne til at deltage i spadestikket imorgen den 28. oktober kl. 16.00.
Den nye hal forventes at kunne tages i brug i august 2022.