Fodbold

Ny chef i Vojens BI

Fodboldklubben Vojens BI har ansat Markus Arnolds (51) som ny cheftræner. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

“Efter 5 sæsoner med Nicolai Guldhammer som ansvarlig for seniorspillerne i VBI, er det tid til et skifte. Nicolai Guldhammer har ønsket at vende hjem til sin barndomsklub Bredballe IF og derfor har vi ledt efter en træner der kunne passe ind hos Vojens BI,” hedder det i pressemeddelelsen, som fortsætter:

“Vi har været 100% sikre på profilen på den kommende træner og vi har ledt efter en træner der har erfaring med en klub som VBI. Værdier som seriøs, engageret og ydmyg har været vigtige og så har vi bevidst ledt efter en træner der ved hvordan man sammentømrer en trup og som kan videreudvikle den trup der er i VBI i øjeblikket.”

“Efter samtaler med flere interesserede kandidater var vi ikke i tvivl om hvem der var vores førsteprioritet, og derfor er det med glæde at vi kan præsentere Markus Arnolds som ny Cheftræner i Vojens BI.”

“Markus Arnolds er 51 år og bosiddende i Christiansfeld med sin familie. Den rutinerede træner har mange år på bagen som træner og var om nogen, manden der fik bygget Christiansfeld IF op og rykkede holdet fra Serie 3 til Jyllandsserien.
Derudover har Markus Arnolds været træner i bl.a. Kolding Boldklub, men har det seneste halve årstid holdt en pause fra fodbolden. Lysten til trænergerningen er dog mere end tilstede hos den sympatiske træner og mavefornemmelsen er rigtig god hos både den kommende træner og VBI.”

Markus Arnolds tiltræder i Vojens BI den 1/1-2019 og aftalen løber for hele 2019, men begge parter er indstillet på et længere samarbejde, hedder det i pressemeddelelsen.