Fodbold

Nederlag imod FCN

SønderjyskE tabte søndag middag imod FC Nordsjælland med 1-2 i en meget lige kamp.
Det var gæsterne der fra start havde teten i kampen, et overtag som de havde igennem hele første halvleg, selvom hjemmeholdet havde flere chancer som dog ikke blev udnyttet. Derfor var det heller ikke ufortjent at Andreas Skov Olsen modtog boden på kanten af feltet, hans afslutning nåede Sebastian Mielitz ikke ned til og FCN kunne dermed gå til pausen foran 1-0.

Anfører Marc Petersen erkendte til tv at holdet ikke havde spillet godt nok.

Straks fra anden halvleg start prøvede begge hold at tage styringen, det blev SønderjyskE som satte sig på spillet og fik helt fortjent udlignet ved Eggert Jonsson, et ballonindlæg fra Stefan Gartenmann i venstre side nåede Jonsson først til og headede udligningen ind.
Efter scoringen havde SønderjyskE momentum dog uden at blive farlige, i en periode var det FCN keeper Nicolai Larsen som var holdets spiller med mest boldberøring, fordi han fik opsamlet løse bolde.
Dog fik udeholdet kæmpet sig ind i kampen og Andreas Skov Olsen fik en gylden mulighed for at blive dobbelt målscorer, han sparkede dog over Mielitz mål, han fik en ny chance bare minutter senere, hvor han igen sparkede fra kanten af feltet og lagde bolden op i det fjerne hjørne.
Der skete ikke meget mere i kampen og udeholdet kunne tage sejren med hjem til Farum.