Nyheder

Musikeren Frank sælger spabade

Mange Høttegæster kender Frank Skøtt Nielsen, han optrådte for første gang ved byfesten i 1987, hvor han spillede op til dans med bandet Konexion, som han havde været med til at stifte året før, siden har Frank og bandet optrådt masser af gange til Vojens Høtte.
Foruden at være kendt som musikeren, først bag trommerne og siden på keyboard har Frank også i cirka ti år været med i bestyrelsen for Høtten, så Frank har med egne øjne set hvordan mange byfester sundt om i landet har problemer som høtten.
Selvom Frank er kendt for igennem 30 år at turnere landet rundt med musik, har han i dag skåret ned på landevejen og driver i dag firmaet solbadet.dk som sælger pools, spa og tilbehør til vedligeholdelse af disse.
Frank og hans kone fik selv en pool fra firmaet da hans børn var mindre, for et par år siden manglede han noget tilbehør til den. Dog var firmaets webside ikke længere tilgængelig, så Frank kontaktede den daværende ejer, som var gået på pension.
– Vi havde snakket om at jeg gerne ville overtage hans forretning en dag, og det viste sig da også at alt lå klar til mig, vi blev enige om prisen, forklarer Frank Skøtt Nielsen.
Derfor kunne han ikke takke nej til muligheden og i dag driver han forretningen med lager fra privaten.