Kultur

MGP vinder kommer til Haderslev

Der er stjerner på stribe når Harmonien i Haderslev, på fredag fra klokken 19.30, lægger scene og rum til den to timer lange koncert, “Time of my Life”. Blandt disse vinderen af det danske melodi grand prix, Jonas Rasmussen, som er en del af ‘Firserne Live’.

I foråret 2018 har ‘Firserne Live’ 10 års jubilæum. Det fejres med den ultimative rockteaterkoncert ‘TIME OF MY LIFE’. På scenen medvirker det sejeste hold af sangere og musikere. Blandt andet Jonas Rasmussen (vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018), Lene Nørrelykke (nr. 2 i Stjerne for en aften), Jacob Prüser (SEEBACH – The musical), Rikke Lillevang, Lucas Hoang, Niels Rahbech m.fl.
‘TIME OF MY LIFE’ er en to timers lang sprudlende musikalsk extravaganza med de bedste sangere og musikere – og hvor det fælles omdrejningspunkt for alle sangene er “I’ve had the time of my life…”.
Det musikalske ophav til ‘TIME OF MY LIFE’ er 30 af de allerstørste hits fra 70’erne og 80’erne, der har været den ene landeplage efter den anden. F.eks. “With Or Without You” af U2, “Every Breath You Take” af Police, “Africa” af TOTO, “Let’s Dance” af David Bowie, “Freedom” af Wham, titelnummeret (I’ve Had) The Time Of My Life” fra filmen Dirty Dancing og naturligvis en lang række af de store rock hits fra grupper som Queen, Journey, Whitesnake m.fl. Så I kan roligt forvente, at der kommer fuld skrald på musikken!
Men nu var det jo ikke kun i England og USA, at de kunne lave rigtigt godt musik i 80’erne. Så mon ikke der sniger sig nogle danske numre ind i handlingen, sådan at vi alle kan synge med på “Vågner i natten” og “Den jeg elsker”?

Billetter købes på Ticketmaster.dk