Gram

Messe: Fokus på det sunde liv

“Livet i balance” hedder weekendens messe på Gram Slot. Som navnet antyder er der tale om en helsemesse. Og der er åbent både lørdag og søndag mellem klokken 10.00 og 17.00.

Om messen skriver Gram Slot selv:

“Besøg helsemessen – Livet i balance på Gram Slot den 27. – 28. januar. En messe, hvor vi sætter på det gode liv. Hvad består det af? Hvordan får vi en sund krop og sind og hvordan beholder vi det? Disse spørgsmål og mange andre tager vi livtag med til messen, hvor du møder mange forskellige udstillere, der er behandlere, har spændende livsstils- og behandlingsprodukter eller er rådgivere.”
“Gå ikke glip af årets hovedforedrag, ‘Hvornår føler du dig mest set, hørt, værdsat og elsket?’. En herlig seance om de fem kærlighedssprog, af forfatter og foredragsholder Lisbeth G. Petersen, der er indehaver af lgp-consult,” siger de og slutter:

“Hør også de mange andre spændende foredrag om stresshåndtering, klarsyn, numerologi, kost og meget mere. Slottet er naturligvis åbent for interesserede, der gerne vil have en rundvisning i den historiske bygning og høre om fortidens og nutidens ejere.”

Billetter kan købes på hjemmesiden gramslot.dk eller ved indgangen.