Øvrige sportsgrene

Kromand laver indsaming: Støt Patrik!

19 årige Patrik Matthiesen fra Hammelev er rigtig godt i gang med at gøre en livslang drøm til virkelighed. Drømmen hedder Le Mans og flere og flere tror på at den er realistisk. Ud over at være særdeles talentfuld er unge Matthiesen også ekstremt hårdt arbejdende, disciplineret og lærevillig. Gode resultater har han mange af, og i skrivende stund fører hans motorsportshold den britiske ‘endurance’ serie – serien af langdistanceløb.

Men én ting er talent. Noget andet økonomi. Der skal mange penge til for at køre motorsport på internationalt niveau. Patrik Matthiesen har selv tidligere fortalt Haderslevspuls’ udsendte at 60 procent af tiden går med sponsorarbejde.

 

Kromanden støtter

Én af de lokale støtter, som Patrik Matthiesen har kunnet regne med hele vejen er ‘krofatter’ på Tyrstrup Kro, Torben Schultz. Ud over en omfattende støtte i det daglige, har han nu startet en indsamling af sponsormidler på nettet. En indsamling du finder her:

https://www.sponsor.me/PatrikMatthiesenCom

I teksten til indsamlingen siger Torben Schultz:

Tilbage i 2014 fik jeg besøg af en dengang 14 årige Patrik Matthiesen. Denne unge fyr havde et mål om at blive racerkører på et højt internationalt plan.

Her var der en ligesindet jeg, trods aldersforskel, kunne dele min lidenskab med. Men ak … Patrik ville ikke køre Formel 1, men lukkede GT racere og LMP Prototyper som dem de bruger til 24 timers Le Mans.

Den unge sønderjyde viste mig en plan, en 5 års plan, der gik ud på hvordan han ville nå sit mål, deltagelse i 24Timers løbet på Le Mans. Men planen indeholdte ikke kun race, men indbefattede også uddannelse, sponsorsøgning og netværksarbejde, og så var jeg solgt.

Efter et par succesrige år hvor det er blevet til mesterskaber i Ginetta Junior og 24H Creventic Touring Car Series, er Patrik’s ”Racer-uddannelse” nu nået til den Britiske GT serie, hvor han fornyligt vandt 3. afdeling i overbevisende stil.

Men succesen kommer ikke kun ved at passe sit arbejde, sponsorpleje, træning m.v., der skal store summer til at holde ham på rette kurs.

Patrik Matthiesen har nu i 5 år haft min støtte, og jeg har et stort ønske om, at andre vil hjælpe ham på vej. Derfor vil jeg opfordre jer til at støtte denne ydmyge og unge mand med et beløb, stort eller småt bare vi er mange nok. Hvorpå Patrik kan opretholde et højt niveau i de kommende måneders træning og kan komme ud af 2018 med endnu top placering.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger, og jeg har altid min mobil 30809074 på mig, skriver Torben Schultz der fortsætter:

 

De fleste af jer kender mig som ”Den Lille Kromand” fra Tyrstrup Kro, der er passioneret om mad, vin og mine gæster og som værner om de gamle bygninger og Kro’ens historie. I hvilken der i dag er et entusiastisk personale, som yder en stor indsats for at en middag for 2, eller et romantisk bryllup, bliver til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Personligt nyder jeg mit arbejde, mit job som Kromand, er den perfekte livsstil for mig. Jeg under ikke mig selv mange fridage. En fridag ligger dog fast, og det er min årlige søndagstur til Formel 1 på den Belgiske bane Spa. Dem af jer der kender mig, ved også, at jeg har en stor passion for biler i almindelighed, og Formel 1 i særdeleshed, slutter han.