Haderslev

Klassisk konge i nye klær’

‘King Lear’ på Teatret Møllen. Det var der måske ikke mange, som havde set komme. Men når man kender teatret ved man også at det må være i en nytænkt version. Og det er rigtigt tænkt. King Lear i Teatret Møllens version spiller fra den 28. marts og frem til 19. april.

King Lear er en tragedie om magt og begær, om sandhed overfor løgn, om kærlighedens væsen – grådighed, vanvid, forfængelighed og foragt, om ordets magt og handlingens konsekvenser.
Forestillingen begynder da den gamle konge skal fordele sit rige mellem sine tre døtre. Hvordan skal han afgøre hvem der skal have hvad? Kongen beslutter sig for, at døtrene hver især skal fortælle ham hvem af dem der elsker og agter ham højest. Alle døtrene erklærer deres kærlighed til kongen, men kun én af dem taler sandt…
I Teatret Møllens udgave spiller Ole Sørensen King Lear og Thomas Jacob Clausen Rønne indtager rollerne som kongens tre døtre. Sammen med en musiker tager de publikum med på en rejse fyldt med intriger, forræderi, sydende ondskab og hjerteknusende kærlighed. Med både humor, leg, alvor og musik fortolker de Shakespeares kendte klassiker og myten om King Lear.
King Lear bliver instrueret af Hans Rønne som også stod bag den reumertvindende “August” der hentede sin inspiration fra klovnenes univers. Et univers som også KING LEAR inspireres af.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]King Lear
Teatret Møllen i samarbejde med Teatret
Instruktør: Hans Rønne / Scenograf: Gitte Baastrup / Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne mfl.
Teatret Møllens egenproduktion
Varighed: 1 time og 40 min. inkl. pause
Aldersgruppe: Voksen (fra 16 år)
Genre: Nytænkt klassiker
Forestillingen spiller:
Ons 28. marts 2018 kl. 20:00
Ons 4. april 2018 kl. 20:00
Tor 5. april 2018 kl. 20:00
Fre 6. april 2018 kl. 20:00
Tir 17. april 2018 kl. 20:00
Ons 18. april 2018 kl. 20:00
Tor 19. april 2018 kl. 20:00
[/otw_shortcode_info_box]