Haderslev

Kendte navne åbner Kløften Festival

Når 2020 udgaven af Kløften Festival skydes igang torsdag den 25. juni, bliver de med tre tidligere gæster på den Store scene.

Først spiller DJ Aligator, som her i 2019 væltede Bakke scenen, næste år skal han prøve det samme på Store Scene, der bliver i den grad fyret op under bassen.
Tilbage i 2000 valgte DJ Aligator at brænde 180 cd’er med “The Whistle Song”, da ingen pladeselskaber troede på singlen. De 180 cd’er sendte Aligator ud til alle danske DJ’s, og så gik det ellers stærkt. “The Wistle Song” endte med at blive den mest solgte single i Danmarks og EMIs historie i 2000 og blev DJ Aligators første store internationale hit.
I Danmark, Sverige, Norge og Finland indtog hittet førstepladsen i alle lande samtidig, og der gik ikke længe før 32 andre lande fulgte trop.
Resultatet: 15x #1 placeringer, 12x Top3 placeringer og 5x Top10 rundt i hele verden.

Derpå overtager Dizzy Miss Lizzy scenen.
Bandet udsender i foråret sender Dizzy Mizz Lizzy deres fjerde album på gaden.
Uden at afsløre for meget kan Dizzy Mizz Lizzy sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være i tvivl om, at det er en Dizzy-plade, afslører Tim Christensen.

Torsdagen afsluttes med D-A-D, som vil spille en stor del af deres mange hits. Der bliver helt sikkert gang i den på og foran både den store scene på den 40. udgave af Kløften Festival.

Som noget nyt næste år, bliver der spillet på alle scener torsdag, hvor den velkendte teltscene bliver udskiftet med Down Under, som er en helt ny åben/overdækket scene med plads til endnu flere glade publikummer.