Nyheder

Kaptajnen overlader roret til sine egne ‘matroser’

Frisørmester Carl Hänel, som tidligere på året kunne fejre sin 70 års fødselsdag, overlader nu ansvaret for salonen på Østergade i Vojens til to af sine ansatte. Man vil dog stadig kunne få spidserne studset af den gamle mester et par dage om ugen.

Salon Hänel har været en markant del af bybilledet i Vojens siden den blev etableret i 1972. Og når Carl Hänel – her 47 år senere – sender den videre er den kun større og flottere end nogensinde.

De nye kaptajner ved roret er Rikke Heisel og Birgitte Pedersen, der er fostret op med den gode stemning og det velfungerende kollegaskab, som deres tidligere chef altid har prioriteret meget højt. Så alt tyder på, at også i fremtiden vil frisørsalonen i Østergade holde fanen højt. Ikke mindst ved den årlige høttefest, hvor Salon Hänels deltagelse altid er imødeset med spænding. Her er i årenes løb brugt mange kræfter på at give de tusindvis af tilskuere et godt grin.

Overdragelsen af salonen markeres med en lille reception lørdag den 12. oktober. Men som sagt beholder Carl Hänel sin ‘stol i hjørnet’ og vil stadig svinge saksen et par dage i ugen.