Fodbold

Kaptajnen fortsætter i den blå trøje

Superligaklubben SønderjyskE hentede holdets nuværende anfører i FC Fredericia tilbage i sommeren 2015. Allerede året efter blev klub og spiller enige om at forlænge kontrakten til sommeren 2019. Marc Pedersen er på rekordtid blevet både kulturbærer, publikumsyndling og i den forgangne sæson blev han også holdets anfører.
Sportschef Hans Jørgen Haysen har nu fået endnu en kontraktforlængelse på plads med den populære forsvarsklippe:
– Vi kommitter os til hinanden, fordi vi sammen vil endnu mere med SønderjyskE i de kommende år. Marc Pedersen havde et år tilbage af kontrakten, og da begge parter både var tilfredse og var enige om at fortsætte samarbejdet, blev vi også hurtigt enige om detaljerne, siger Hans Jørgen Haysen, og fortsætter:

– Marc Pedersen er en kriger, en anfører og en leder på – og uden for banen. Hans hjerte og kæmpe store vindermentalitet lyser stjerneklart til både kampe og når der slides i det daglige på træningsbanerne. Det er lige så vigtigt for os at forlænge med egne profiler som at hente dem udefra. Det giver stabilitet og kontinuitet på holdet, hvilket ikke mindst også kendetegner denne kontraktforlængelse. Vi er meget tilfredse, slutter Hans Jørgen Haysen.

[otw_shortcode_info_box border_style=”bordered”]Fakta Marc Pedersen
Alder: 28 år (31.07. 1989)
Højde: 185 cm.
Vægt: 85 kg.
Position: Centralt forsvar/højre back
Kontrakt: 31.12. 2021
Tidligere klubber: Vejle Boldklub, Randers FC (udleje), Djurgården IF, FC FredericiaSønderjyskE anfører forlænger til og med 2021[/otw_shortcode_info_box]