Profilannoncering

Kærligheden til radioen vandt

Selvom Stefan Bøgh i slutningen af april valgte at lukke sine to online radiostationer Radio Freja og Radi Gloria, er der ikke gået længe, før han igen åbnede en internet baseret radiostation denne gang med navnet AllSoundFM, som er en 24/7 radiostation.
Radiostationen er en ikke kommerciel budskabsradio, så der er ingen indtægter forbundet med projektet.
“Det hele er kærlighed til musikken fra de gode gamle dage og kærligheden til denne hobby i det hele taget. Når man sender radio 24/7 alle årets dage, er det en livsstil”, fortæller Stefan Bøgh.

Den nye radiostation vil tidsmæssigt spille musik fra 60´erne, 70´erne og 80´erne, dog vil der også blive spillet nyere musik som Rasmus Seebach, Rasmus Walter, Maria Key og internationale kunstnere, som på en eller anden måde er kommet til stationens kendskab. Det vil hovedageligt være dansk, tysk og engelsksproget musik der vil kunne høres i højtalerne. Mens julen også bliver fejret med skøn julemusik

AllSoundFM er en radiostation uden for meget snak, dog vil der ind imellem blive sendt nyheder, disse er internationalt orienteret og vil blive leveret på engelsk. Dette også fordi dansksprogede nyheder koster mere end de engelske.Nyhederne sendes på engelsk og er internationalt orienteret. Danske nyheder er alt for dyre.
Dog vil der i forbindelse med valgkampe, blive lavet interviews med fortrinsvise lokale politkere og kandidater.

Mange års erfaring med internetradio

“Min hobby med radio går helt tilbage til begyndelsen af 90´erne, hvor jeg var aktiv i lokalradioer på fm båndet, desuden har jeg erfaring som studievært på tyske internetradioer, inden jeg startede min egen første internetradio op”, forklarer Stefan Bøgh, der har omkring ti års erfaring med internetradio.
Han fortæller videre at det er en stor fornøjelse med en sådan hobby. Da der her både er er mulighed for at udvikle sig personligt samtidig med der og at servicere lyttere, som finder vej til kanalen.
Lyttere er der på verdensplan mange af, da AllSoundFM i følge tallene bliver lyttet til globalt, men målet er at slå mere igennem lokalt i Haderslev Kommune.

Det koster dog en del at købe musikken, men trods det er det hele egenfinansieret og helt legalt. AllSoundFM er ikke en piratradio pointerer Stefan Bøgh.

Forskellen på internetradio og en streamingtjeneste som foreksempel Google Play eller Spotify med flere er, at der er levende mennesker bag internetradioen. Derfor er der mulighed for kontakt og fællesskab og en stemme i natten for de søvnløse.
Indholdet i denne artikel er annoncebetalt indhold