Gram

Jørn “Ørn” lander på slottet

Han var igennem mange år guitarist i Kjukken, manager eller som Kim Larsen sagde det: impresario for Nationalskjalden.
Nu har Jørn ’Ørn’ Jeppesen (JEPPESEN) valgt at gå solo, er gået solo og er på turne rundt i landet med sit album “Odense Banegård”.

Fredag den 14. februar lægger den Holstenske lade på Gram Slot scene til Jeppesen, hvor han spiller med en del af den faste besætning i Kjukken.

JEPPESENS musik er helt sin egen, og dog kan man godt høre venskabet og inspirationen fra Kim Larsen i tekster og musikklang. Trods den tilsyneladende enkelhed i teksterne gemmer der sig, som I Kim Larsens tekster, en underfundighed under overfladen.
Sanne Brodersen, Gram Slot

Der vil undervejs foruden numre fra albummet Odense Banegård også blive spillet udvalgte sange fra albummet “Sange Fra Første Sal”, som JEPPESEN indspillede sammen med Kim Larsen og Hjalmer Larsen få måneder før Kim Larsens død. Ligeledes vil der undervejs også bive fortalt små historier om sangene og venskabet med Kim Larsen.

Koncerten starter klokken 20.00 og der er nummerede billetter ligesom det er muligt at nyde en andretning inden koncerten. Billetterne kan købes her